Защо жените изневеряват? Желанието да правите се*с с нов партньор

...
Защо жените изневеряват? Желанието да правите се*с с нов партньор
Коментари Харесай

Кое кара една жена да изневери?

Защо дамите изневеряват?

Желанието да вършиме се*с с нов сътрудник не е причина за невярност. И мъжете, и дамите го вършат, тъй като им липсва нещо във връзката.

Необходимостта да се запълни тази празнота постоянно води до невярност и по-късно до бракоразвод. Има три съществени аргументи, заради които дамите изневеряват.

Липса на връзка
Жените остават във връзка, тъй като усещат някаква прочувствена и физическа връзка с колегата си. За дамите тази връзка е примес от химическо самодоволство, което основава специфична непосредственост и привличане.

Когато дамите се усещат отчуждени от колегата си, възприятието за фамилиарност изчезва, което основава предпоставки за свързване с някой различен. И тази духовна връзка може елементарно да се трансформира във физическо привличане.

Отмъщение
Това не е доста известна причина, само че в към 1 от 5 случая измамата идва от желанието да отмъстиш на колегата. Това е възмездие за избрана постъпка на брачна половинка или може би за погрешно или неприятно отношение.

Много дами признават, че изневярата им е умишлена, да вземем за пример, за това, че съпрузите им не им оказват помощ с новородените бебета.

Други настояват, че са изневерили в отговор на неоправдани упования за Свети Валентин, рожден ден или за значима за тях дата. Някои дами изневеряват, тъй като съпрузите им са непрекъснато заети с работа или не оказват помощ в семейството.

Незадоволителен се*с
Не е загадка, че мимолетният човешки живот води до неудовлетворителен се*суален живот. Липсата на буен и пълностоен се*с е една от аргументите за невярност.

Мъжете нормално се оплакват от незадоволителната непосредственост, а дамите от нейното качество. Нежният пол постоянно оправдава измяната с отсъствието на се*с, иницииран от мъжа.

Вижте още: Чесън и лимони против висок холестерол

Грешката на множеството съпрузи е, че считат, че брачната половинка им, майка на три деца, е изгубила желанието си за парещ, пълностоен се*с. Това е неверна преценка. И доста дами не са склонни да се съгласят на брак без фамилиарност.

Ако се питате за какво дамите изневеряват, към този момент знаете кои са главните аргументи да го създадат.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР