Защо е добре да слагаме купичка със сода за хляб

...
Защо е добре да слагаме купичка със сода за хляб
Коментари Харесай

Защо трябва да слагаме купичка със сода за хляб в хладилника?

Защо е добре да слагаме купичка със сода за самун в хладилника? Това не е някой трик за шанс и благоденствие или пък нещо съгласно фън шуй. Обяснението на този съвет е напълно практично и може да ви отърве от проблем с хладилника, който постоянно имаме.

Известно е, че содата бикарбонат е извънредно потребен почистващ артикул.

Почти няма домакинство, което да не се е сблъсквало с неприятни миризми идващи от хладилника. Разбира се в такива случаи отстраняваме източника, а след това и почистваме хладилника усърдно.

На помощ ни идва и содата бикарбонат, която е толкоз потребна – тя може да обезврежда и всмуква неприятните миризми. Предимството е, че се намира съвсем във всяко домакинство.

 жена ледник Istock

Нужно е да прибавим в дребна купичка няколко лъжички сода и да я оставим в хладилника. Ако желаеме да има по-дълготраен резултат, би трябвало да я възобновяваме през две седмици.

Друг метод за елиминиране на миризми е слагането на цяла отворена опаковка със сода за самун в задната част на хладилника. Содата се сменя всеки три месеца при следващото главно разчистване.

А ето и няколко  забавни, хитри и функционални хрумвания , които ще ви оказват помощ да организирате хладилника си по превъзходен метод:
 Трикове за организация на хладилника  Трикове за организация на хладилника  Трикове за организация на хладилника  Трикове за организация на хладилника
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР