Защо Алексей Петров, който винаги е бил нащрек за живота

...
Защо Алексей Петров, който винаги е бил нащрек за живота
Коментари Харесай

Защо Алексей Петров занемари грижата за сигурността си?

Защо Алексей Петров, който постоянно е бил нащрек за живота си, е понижил бдителността си и ограниченията за сигурност напоследък?

Неофициално се знае, че защитата е била на 50-70 метра от него по време на съдбовната разходка на Витоша, тъй като той е споделил, че няма потребност да го съпровожда. Изключение е също, че той се е придвижвал в неброниран автомобил. Петров се движи единствено с коли " Мерцедес ",  само че този ден е бил с " Ауди ", което е благосъстоятелност на дамата, която го е придружавала, разкриха източници на " Телеграф ".
-->
Братът на Алексей Петров - Огнян, твърди пред телевизия Bulgaria ON AIR, че брат му се е движил без защита напоследък. " Не знам дали е имал защита. През юли при нас се движеше свободно ", споделя той.

Хора, които го познават, споделят, че след двата опита за нападение той доста е подсилил гардовете си, само че след това е спрял да актуализира заплатите им и всички са го напуснали в границите на няколко години, написа " Филтърнюз ". " Взе за гардове момчета от неговия роден край, които нямаха нужния опит като старите му охранители ", споделят негови доближени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР