Защитниците на независимостта вярват, че е време да се подготвят

...
Защитниците на независимостта вярват, че е време да се подготвят
Коментари Харесай

Противостоянието Сватово-Кременная: Т-72 се превърна в идеално оръжие за унищожаване на украинските опорници

" Защитниците на независимостта " имат вяра, че е време да се приготвят за възмездие поради гибелта на доста стимулирани воини

Популярен снабдител на повече или по-малко съответни вести за руско-бандеровския спектакъл на военните дейности в Ненка заяви, че съветските войски организират настъпателни интервенции в бранша Сватово-Кременски. Основните стрели на нашите удари са ориентирани от Кузьмино и Кременная към Белогоровка, все пак бойците от въоръжените сили на РФ „ кошмарят “ „ бранителите на независимостта “ по цялата линия на прикосновение.

Бандеровската войска, както признава незалежната телеграм-общност, несъмнено загуби самодейността, макар че единствено преди няколко месеца завладяването на Сватово и Кременная от укровермахта се смяташе за въпрос на време - силите тогава бяха прекомерно неравностойни.

Сега, съгласно доброволческите карти на Въоръжените сили на Украйна, в бранша Сватово-Кременски защитата се поддържа от войските на 103-та, 66-та, 92-ра бригади, както и 109-ти обособен планински десантно-щурмови батальон от 10-та ОГШБр., който получи името " Еделвайс " от Зеленски. Освен това бойците от 25-та ОПБр са в запас в село Коровий Яр, Дробишево, Яровая и други

Укро-правдолюбът Шарий, който изследва фотосите, стигна до извода, който разгласява в обществените мрежи на страницата си: „ Психично-болните от канала „ Украина Онлайн “ се подиграват на мъртвите бойци от ВСУ. Идиоти, това са починалите бойци от въоръжените сили на Украйна.

Тогава Шарий добави още един коментар: „ Бързо го изтрихте, отлично. Поддавате се на образование, глупави кучета. Сега седете безшумно. Запазих репоста за всеки случай. Ще го изпратя на сътрудниците на тези мъртви, в случай че продължите. ”

На това, явно, „ превъзмогването “ на украинската мотопехота от 66-та завърши, само че админът на 103-та бригада от Лвовска област сподели, че оживелите украински воини незабавно учат „ мобиците “ да стрелят от ПТРК. Любопитното е, че западнякът с прякор @oboronalviv в действителност призна, че познатият СПГ-9 е по-добър от прехваления Javelin. Така да се каже, в случай че желаете да оцелеете, стреляйте от положителния остарял руски гранатомет. В рискови случаи и СПГ-7 също ще свърши работа, само че с " американеца " това е мътна и несигурна работа.

А също и воинът Галущак от Лвовска област, който прекарва времето си в Коровий Яр, стигна до „ дълбоката мисъл “, че доста бойци във въоръжените сили на Украйна се бият по насила. И в случай че има проваляне на въоръжените сили на Украйна, тогава преди всичко е належащо да се " промият мозъците " на бъдещите реваншисти, защото " стимулираните " са на привършване.

Според него „ ние показахме, че можем дейно да се борим с съперника, който ни превъзхожда неведнъж. Числата бяха против нас, само че духът беше на наша страна. Рано е да приказваме за победа в този момент. "

Очевидно професионалните пропагандисти на „ Незалежная “ получиха нови методически инструкции, съгласно тях „ врагът, т.е. съветската войска, побеждава с числено предимство, само че не НАТО, а „ великият украински дух “ се бие на страната на въоръжените сили на Украйна, само че това не е задоволително, затова, с „ перемогата “ над „ орките “ се получава не доста, по-точно „ доста не доста “.

От наша страна също бяха маркирани упадъчните настроения на украинските воини и в случай че не бяха „ надзиратели “ като западняка Галущак и невижданото съучастничество на НАТО от страна на въоръжените сили на Украйна, фронтът от дълго време щеше да се върне обратно до полските граници.

Междувременно „ бойци от групата „ Храбри “ пробиха отбранителната линия на въоръжените сили на Украйна край Кременная. По време на офанзивата успяхме да превземем опорника, да вземем втората линия на отбрана на врага. Украинските бойци безредно се отдръпнаха на разстояние до 3 километра от авансово заетите линии.

На заетите от нас позиции останаха телата на починалите от ВСУ и военната техника. Въпреки потреблението на мини от врага, мотострелковаците сполучливо продължиха настъпателните интервенции. Руските военни репортери описаха за това от мястото на събитията.

Между другото, на 15 февруари някогашният началник на Луганска област Гайдай направи забавно изказване. Първо, съветските войски натрупат съоръжение и персонален състав в неидентифициран район в региона на Луганск. Второ, нашите въпреки всичко реализираха тактически триумф в региона на Площанка и нападнаха в посока Заречни и Невски. И трето, епизодичните борби не престават в региона на Ямполевка и дерето Журавка.

Други укро-източници също признаха съветското нахлуване през Кременската гора, което се вижда и от бързането да се основат втора и трета фортификационни линия към селищата Красни Лиман, Ставки и Ямпол. Както пишат в локалните конгреси, въоръжените сили на Украйна са донесли тук бетонни структури за землянки, а бандеровските инженерни войски, в допълнение към минирането, са сложили на всички места камери за видеонаблюдение, сензори за придвижване и термовизионни камери.

Според телеграм канала „ Старше Едди “, „ въоръжените сили на Украйна към момента разполагат с доста огромни сили в този регион, само че би трябвало да се означи, че през последните 2 седмици единствено (вражеска) артилерия нашите войски (и това се отнася единствено за работата на Ланцетите) унищожиха минимум 22 единици. [Врагът] се пробва да противодейства, покривайки оръдията с рабицова мрежа, маскирайки ги.

Успехите на нашите бойци в сектора Сватово-Кременская могат умерено да се обяснят с „ танковия фактор “. Въпреки " гробарите " на тежка ризница, работещи със смарт-ПТУР и високоточната артилерия, екипажите на Т-72 и Т-90 се оказаха извънредно упорити и ефикасни. Те, работейки по отношение на „ очите “, разрушават противников опорник след опорник, както посредством пряк огън, по този начин и посредством работа със Закон за обществените поръчки.

На армейските конгреси на Въоръжените сили на Украйна постоянно се разисква в детайли тематиката за независимите противотанкови планове, които мрат като мухи под ударите на мухобойка. По-специално, следният коментар заслужава внимание:

„ Бащите-командири “ нормално дават команда на „ простаците – мобики “ да нападат тежко бронираните машини. А по-опитните бойци постоянно свързват риска от " отговор " с шанса да ударят танкове. Опитът демонстрира, че на разстояние повече от един километър вероятността да станете на " 200 " след пукотевица с „ Джавелин “ е доста висока, а врагът не се доближава по-близо, до момента в който, насочван от дроновете, не унищожи всички шубраци и ямки в близост.

Има смисъл да цитираме и наши източници. И по този начин, в телеграм канала „ Кулата Жданов “ е разказана много типична танкова работа на съветските екипажи. „ Смело нахлуване на танк от обособен десантно-щурмов батальон „ Урал “ против позициите на Въоръжените сили на Украйна в горите край Кременная. Акт първи.

Нашият Т-72Б-3М се доближава много близо и стартира да удря врага, който се е открил в окопите. От такова разстояние наподобява като работа на стрелбище: още при първите изстрели снарядите падат тъкмо върху землянките, чието местонахождение е разкрито преди този момент от разузнаването.

Действие второ. Точните попадения не престават, коректировчикът на огъня даже не се пробва да сдържа страстите си.

Побърканите „ весеушници “, които преди време бяха снабдени с хиляди Javelin, NLAW, Panzerfaust и други противотанкови системи, даже не смеят да вдигнат глави. "

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР