Защитникът на Ювентус Меди Бенатия се обиди на италианския комик

...
Защитникът на Ювентус Меди Бенатия се обиди на италианския комик
Коментари Харесай

Бенатия се обиди на италиански комик

Защитникът на Ювентус Меди Бенатия се обиди на италианския комедиант Маурицио Кроса. Мароканецът по никакъв начин не хареса думите на Кроса в неговото предаване във връзка дузпата, която бе отсъдена в интерес на Реал Мадрид в 1/4-финала от Шампионската лига. Именно Бенатия извърши нарушаването против Лукас Васкес в добавеното време на дуела, а след мача съобщи, че съдията е “изнасилил” Ювентус с това си решение.

Кроса се хвана точно за тези думи на бранителя и направи коментар по този мотив в своето шоу: “Изнасилване? Дали Бенатия знае какво значи обезчестяване? Бенатия, би трябвало да внимаваш, когато използваш тази дума. Няма по какъв начин да приказваш за обезчестяване, когато правиш нарушаване в 93-ата минута. Не знам дали знаеш какво значи тази дума, очевидно и аз не знам. Ако искаш да почувстваш същинска страст, при идващия фаул в наказателното поле, използвай задника си”.

Бенатия обаче се засегна съществено и му отговори с обява на профила си в Инстаграм: “Ако искаш да ме пробваш, аз съм във Виново всеки ден и те чакам… Скапан имбецил, никой не се смее на шегите ти, тъй че си ги хвани за себе си”.

Шампионска Лига 1/4 кръг, сряда 11 април  Реал Мадрид 1:3краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР