Защитникът на ЦСКА Томас Лам не е доволен от нулевото

...
Защитникът на ЦСКА Томас Лам не е доволен от нулевото
Коментари Харесай

Томас Лам: Бяхме несигурни, губехме топката прекалено лесно

Защитникът на ЦСКА Томас Лам не е удовлетворен от нулевото тъждество при семейството на " Бодьо Глимт " в Лигата на конференциите.

Според него " армейците " са имали няколко положителни положения пред вратата на противника, само че им е липсвало последното подаване.

" Това е тима игра. Атакуваме дружно, пазиме се дружно, вършим единсоборствата дружно. Да, не дадохме доста шансове в този мач, само че мисля, че имаше две огромни благоприятни условия в този мач. Защитавахме се добре, само че за жалост нямахме шанс да отбележим. В някои етапи на играта мисля, че играхме сносно и добре се включвахме от фланговете. Последното подаване в дребното наказателно поле не ни беше задоволително добре и по тази причина не създадохме задоволително голови положения. ", разяснява Лам след дуела на стадион " Васил Левски ".

" В някои моменти бяхме несигурни, губихме топката прекомерно елементарно и това бяха огромните проблеми пред нас през днешния ден. И това е повода, заради която не спечелихме през днешния ден. ", добави бранителят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР