Защитникът на ЦСКА Иван Турицов сподели очакванията си преди утрешния

...
Защитникът на ЦСКА Иван Турицов сподели очакванията си преди утрешния
Коментари Харесай

Иван Турицов: Напълно сме готови за утрешния мач

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов показа упованията си преди утрешния дуел против Македония Гьорче Петров от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

Турицов изрази убеденост, че всички в отбора са изцяло подготвени за дуела и добави, че задачата още веднъж са групите на шампионата.

" В мача против Локомотив София не постигнахме стремежи резултат, само че мисля, че сме изцяло подготвени за утрешния мач и се надявам да осъществим условията на треньора. Условията, каквито са за нас, такива са и за тях. Трябва да играем мъдро. Ще се опитаме да владеем повече топката, тъй като изискванията са много тежки. Влизането в групите ни дава самочувствие и опит. Надявам се да стигнем още веднъж в групите, тъй като това е задачата пред тима и се надявам още веднъж да сме там ", разяснява българският национал.

Крайният защитник показа, че не може да уточни избрана мощна страна на утрешния противник, само че съобщи, че от ЦСКА би трябвало да се стреми да не дава пространства на Македония Гьорче Петров

" Със сигурност сме гледали и сме се подготвяли, само че не мога да кажа кои са мощните им страни. По това, което гледахме, мога да кажа, че са добър тим и в случай че им се даде пространство, могат да основат проблеми. Ще се опитаме на следващия ден да не им даваме пространства да играят с топката и по този начин няма да ни основават главоболия ", приключи Иван Турицов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР