Защитникът на ЦСКА Иван Турицов говори след победата на армейците

...
Защитникът на ЦСКА Иван Турицов говори след победата на армейците
Коментари Харесай

Иван Турицов: Тази победа няма да ни подведе по никакъв начин

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов приказва след успеха на " армейците " с 4:0 над Хебър Пазарджик на " Българска Армия " в мач от 14-ия кръг в efbet Лига.

" Представихме се на много високо равнище. Владеехме мача от първата до последната минута. Играхме, както искахме. Опитахме се на 100% да осъществим напътствията на треньора и се получи, по тази причина победихме ", сподели фланговият бранител.

" Всеки три точки са значими за нас. Яд ни е, че загубихме от Лудогорец. Радостен съм, че спечелихме през днешния ден. За в този момент ще играем в тази система, това е персонално решение на треньора, а ние се опитваме оптимално да осъществим неговите условия ", продължи Турицов.

Toй изясни за какво пропусна последните два мача на ЦСКА. " Със сигурност не беше добре, тъй като съм изцяло здрав, а пък не мога да оказа помощ на тима, само че това е моя виновност и изцяло съм склонен с решението на съдията. Ще се опитам да не върша това още веднъж ".

" Няма слаб тим в шампионата. От първата до осмата позиция разликата е в 3-4 точки. Тази победа с 4:0 няма да ни подведе по никакъв метод. Със сигурност, когато не играем на нашия стадион ще ние по-трудно, само че такава е програмата. Готови сме за този сбит цикъл от срещи. Особено последните години свикнахме, тъй като играхме в европейските клубни шампионати. Тогава играхме четвъртък-неделя, тъй че сме изцяло подготвени ", разяснява Турицов.

" Напрежение нямаше, просто не успяхме да отбележим ранен гол. Това, че не отбелязахме в първите минути не ни тормози, в противен случай, имахме самообладание и бяхме сигурни, че ще победим през днешния ден. Яд ме е за анулирания гол на Шагоян, само че не мога нищо да кажа, тъй като не съм гледал обстановката. Той би трябвало да е щастлив, тъй като е футболист на ЦСКА, а тимът победи ", приключи бранителят.
 ЦСКА победи Хебър (Пазарджик) с 4:0
ЦСКА разгроми Хебър за победа номер 200 при Ганчев във всички шампионати

" Червените " не оставиха шансове на своя съперник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР