Защитникът на Саутхемптън Армел Бела-Котчап заяви, че се намира в

...
Защитникът на Саутхемптън Армел Бела-Котчап заяви, че се намира в
Коментари Харесай

Играч на Саутхемптън извади рамото си, но увери, че се чувства добре

Защитникът на Саутхемптън Армел Бела-Котчап съобщи, че се намира в положително положение, откакто извади рамото си в дуела с Уест Хям в неделя. В щаба на " светците " към момента чакат резултати от цялостните проучвания на 20-годишния немски национал, поради което и не е оповестено още какъв брой време ще отсъства той.

" Бела извади рамото си. Още не знаем какво е ситуацията с него. Може да е всичко, тъй че да играе още в сряда или да почива осем седмици ", сподели мениджърът на Саутхямптън Ралф Хазенхютл.

" Той е значим състезател за нас и в случай че се наложи да отсъства, това би бил също толкоз тежък удар, колкото и травмите на Тино Ливраменто и Ромео Лавия ", добави австрийският ментор на " светците ".

Ако се потвърдят най-лошите прогнози, Бела-Котчап може да пропусне Световното състезание по футбол, което стартира на 20-ти ноември в Катар.

" Благодаря на всички за известията. Това значи доста за мен. Добре съм и ще се върна по-силен на терена ", написа в профила си в Инстаграм младият футболист.

С равенството 1:1 с Уест Хям, Саутхямптън събра 8 точки, с които заема 18-то място в класирането на Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР