Защитникът на Реал Мадрид и националния отбор на Германия Антонио

...
Защитникът на Реал Мадрид и националния отбор на Германия Антонио
Коментари Харесай

Рюдигер: В съблекалнята на Реал има много африкански ритми

Защитникът на Реал Мадрид и националния тим на Германия Антонио Рюдигер даде изявление пред Sport 1, в което описа забавни случки от първите му месеци в испанския гранд. " Резултатите ни са положителни, забавляваме се на терена като тим. Ако би трябвало да бъда почтен, в нито един тим до момента не са ми помагали по този начин да стигна незабавно до най-хубавата си форма ", споделя бранителят.

" Това беше първият ден в новата ни къща със фамилията. Правехме барбекю, когато се звънна на вратата. отворих вратата и пред мен беше Карло Анчелоти. Седна на масата, храни се с нас, стартира се със фамилията си. Беше изцяло натурален и естествен. Остана два часа и говорихме по всички тематики. Никога различен път треньор не е постъпвал по този начин. След няколко месеца с него, мога да кажа, че що се отнася до отношението към футболистите, Анчелоти е безукорен. Дон Карло е легенда, когато е колекционирал трофеи от Шампионската лига, аз съм бил още дете. Да работя всеки ден с него в най-успешния тим в света е знамение ", не крие страстите си Рюдигер.

" Пепе постоянно е бил моят модел в Реал Мадрид, желаех да бъда като него. Тогава бях млад и желаех да покажа на всички, че и аз мога да бъда доста корав. Беше необикновено какъв брой добър беше Пепе. Но в този момент всички в Реал ми споделят, че отвън терена е бил доста спокоен ", изумен е германецът.

" Карим Бензема е шефът на съблекалнята, той пуска музика за всички. Има доста африкански ритми, доста хип хоп и от време на време реге за испанците ", споделя още Рюдигер. 

" Имах единствено два разновидността през мен - да остана в Челси или да дойда в Реал. Германия в никакъв случай не е била сериозна опция. В края на април трябваше да реша. Преди да стане ясно всичко, брат ми се намеси. С Челси играхме против Реал на четвъртфинал на Шампионската лига. След загубата в първия мач той ми сподели: " Тони, не знам дали това ще проработи, само че в реванша би трябвало да покажеш всичко, с цел да продължиш напред ". В главата ми беше безпорядък, само че това ме стимулира ", признава бранителят.

" Силата на Реал е голяма. Отвън можеш единствено да си го представиш, само че да го изпиташ персонално е нещо напълно друго. Тук става въпрос единствено за победа, няма друга опция. Около мен виждам хора, като Тони, Лука и Карим, за които да играят финали е най-нормалното нещо на света ", приключва Антонио Рюдигер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР