Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър направи вдъхновено изказване след

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър направи вдъхновено изказване след
Коментари Харесай

Хари Магуайър: Този клуб е създаден за победи

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър направи въодушевено изявление след успеха на “червените дяволи ” против Чарлтън с 3:0 в срещата от 1/4-финалите на Карабао Къп.

„ Този клуб e основан, с цел да побеждава и беше прекомерно дълго. Трябва да одобряваме всяко съревнование съществено. Все още играем във всички надпревари. За разлика от предишния сезон, който беше злополука във всички надпревари. Знаем, че би трябвало да се подобрим, само че сериозното време към момента е пред нас и би трябвало да се представим добре, когато тестванията дойдат “, сподели Магуайър

Бранителят изигра цялостни 90 минути, което от дълго време не му се беше случвало. Досега в шампионата той бе взел присъединяване в едвам 7 срещи и записа 377 игрови минути.

„ Знаехме, че ще бъде мъчно довечера, само че първият гол пристигна в точния момент, изработихме го в действителност добре. Трябва да бъдем малко по-категорични и безмилостни към нашите противници. Имахме доста положителни обстановки, само че постоянно не нанасяхме решителни удар. Но в последна сметка си свършихме работата. ”Победата класира Манчестър Юнайтед за 1/2-финалите в конкуренцията и “червените дяволи ” към този момент са стъпка по-близо до спечелването на Карабао Къп. Този уикенд следва и различен значим мач за тима. В събота те ще се изправят против градския противник Манчестър Сити. Този път триумфът е наложителен за “червените дяволи ” не просто поради тяхната чест, само че и с оглед класирането. Юнайтед към този момент са на 4-о място в класирането и имат 2 точки преднина пред 5-ия Тотнъм.

Дербито на Манчестър е на 14 януари (събота) на стадион “Олд Трафорд ” и стартира от 14:30 българско време
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР