Защитникът на Лацио Франческо Ачерби заяви, че е ужасен от

...
Защитникът на Лацио Франческо Ачерби заяви, че е ужасен от
Коментари Харесай

Защитник на Лацио “ужасен” от решението на правителството за тренировките

Защитникът на Лацио Франческо Ачерби съобщи, че е " ужасяващ " от решението на държавното управление да отсрочи подновяването на тренировките за футболните тимове, макар частичното облекчение на ограниченията след двумесечната карантина в страната поради пандемията от ковид.

" Честно казано, ние не сме удовлетворени от това решение. И мисля, че мога да приказвам с много футболисти и спортни хора по тематиката ", сподели бранителят пред " Lazio Style Radio ".

Спортният шеф на Лацио Игли Таре и полузащитникът Марко Пароло също разкритикуваха спортния министър Винченцо Спадафора, който съобщи в неделя, че самостоятелните тренировки могат да стартират още веднъж на 4 май, до момента в който отборните спортове ще би трябвало да изчакат най-малко до 18 май.

" Има едно нещо, което не разбирам. Хората могат да тичат в паркове, а в това време ние имаме доста по-голямо разстояние за сигурност в нашата база ", сподели Пароло.

Италианските клубове желаеха да възобновят тренировките от 4 май, а мачовете без аудитория в Серия А да се рестартират от началото на юни.

Лигата и локалната федерация предоставиха на държавното управление хигиеничен протокол за футболисти и личен състав, само че управляващите обявиха, че чакат по-строги ограничения за сигурност и показаха терзания по отношение на риска от заразяване в контактните спортове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР