Защитникът на Челси Сесар Аспиликуета коментира предстоящия финал в Лига

...
Защитникът на Челси Сесар Аспиликуета коментира предстоящия финал в Лига
Коментари Харесай

Аспиликуета: Много отбори искаха да са тук, но се провалиха

Защитникът на Челси Сесар Аспиликуета разяснява идния край в Лига Европа против Арсенал. Бранителят изрази вярата си за повторно да победи с скъпото отличие.

“Ние сме Челси и постоянно започваме сезона с упоритостта да спечелим всички надпревари, в които участваме. Утре ни следва огромен мач, борба за трофей. Още през септември имахме за цел да стигнем до последния мач в шампионата. Изпълнени сме с оптимизъм. През 2013 година към този момент спечелихме Лига Европа, а аз и Давид Луиш и тогава бяхме в тима. Надявам се на следващия ден още веднъж да сме на страната на победителите”, сподели Аспиликуета.

“Естествено, че е значимо да приключим сезона с трофей. Пътят дотук беше дълъг. Да не забравяме какъв брой доста огромни тимове желаеха да стигнат до финала, само че не успяха”, продължи испанецът.

“Това е лондонско дерби и всичко може да се случи. Неведнъж сме се срещали на домашната сцена. Сега ще е друго. Всички сме пределно мобилизирани и се надяваме да спечелим купата”, добави бранителят на Челси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР