Защитникът на Базел Михаел Ланг е един от най-опитните футболисти

...
Защитникът на Базел Михаел Ланг е един от най-опитните футболисти
Коментари Харесай

Защитник на Базел: Идваме за добър резултат

Защитникът на Базел Михаел Ланг е един от най-опитните футболисти на Базел. Той вкара втория си интервал в клуба, като преди този момент игра през 2015-2018. После опита шанса си в Бундеслигата, където носеше фланелките на Вердер (Бремен) и Борусия (Мьонхенгладбах). От лятото на 2021-а година още веднъж е в Базел.
 Бусато: В ЦСКА сме единно семейство, ще продължим да сме мощни
Бусато: В ЦСКА сме единно семейство, ще продължим да сме мощни

" Много хора не имат вяра в ЦСКА "

" Дошли сме с настройката да реализираме един добър резултат. Наясно сме с положителните играчи на ЦСКА. И мога да кажа, че би трябвало да играем на 100 %, в случай че желаеме да продължим ", сподели още опитният футболист.

Базел е в най-лошия си старт на сезона от 28 години насам - три точки в четири мача и към момента без победа в шампионата. Последният мач беше домакинско проваляне от Лугано (0:2), което безусловно шокира обществеността.

" Да, против Лугано не играхме добре. Но това е друг мач. А и считам, че от мач на мач тимът ще подвига процентите на сполучливо показване на терена. Направили сме нужните разбори и отново дублирам, че това е изцяло друго състезаниеn. Опитваме се да забравим резултата от неделя ", добави бранителят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР