Защитникът на Барселона Ектор Белерин ще се завърне в групата

...
Защитникът на Барселона Ектор Белерин ще се завърне в групата
Коментари Харесай

Белерин се завръща за Барса за двубоя с Виляреал

Защитникът на Барселона Ектор Белерин ще се завърне в групата на каталунците за дуела с Виляреал от междинния 10-и кръг в Ла Лига в четвъртък. 27-годишният футболист бе отвън терените от средата на септември поради мускулна травма, само че към този момент е възобновен и възобнови тренировки. Той към момента не е в оптимална форма и надали ще бъде измежду титулярите против " жълтата подводница ", само че сигурно ще бъде разполагаем на Чави, в случай че се наложи да го употребява в хода на дуела.

Наставникът обаче продължава да не може да разчита на Роналд Араухо, Андреас Кристенсен и Мемфис Депай, който не престават да лекуват своите контузии. Последните двама са на последната права от възобновяване си и се чака да се завърнат в игра до края на месеца. Араухо обаче няма да играе до края на годината.

Очаква се Чави да направи някои промени в състава си за дуела с Виляреал, като се чака късмет за изява измежду титулярите да получат Феран Торес, Жорди Алба и Ансу Фати. За Барса предстоят три следващи семейства, само че и трите са против много тежки противници. След дуела с " жълтата подводница " каталунците посрещат на " Камп Ноу " Атлетик Билбао, а по-късно и Байерн в Шампионската лига.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР