Защитникът на Арсенал Ектор Белерин има все повече ухажори. Очаква

...
Защитникът на Арсенал Ектор Белерин има все повече ухажори. Очаква
Коментари Харесай

Още един клуб се нареди на опашката за Белерин

Защитникът на Арсенал Ектор Белерин има от ден на ден ухажори. Очаква се всеки миг 27-годишният десен бек да разтрогне контракта си с " артилеристите " и да стане свободен сътрудник, като точно това го прави толкоз апетитна хапка на пазара. Сега и италианския Удинезе е подготвен да се включи в борбата за подписа му, твърди " Скай Спортс ".

Белерин изкара последния сезон чартърен в Бетис, където се показа доста мощно. Желанието на футболиста е още веднъж да облече екипа на севилци, които също имат предпочитание да го върнат в състава си. Междувременно обаче интерес към Белерин има и от страна на Барселона, като това може и да промени проектите на бранителя и той да реши да опита шанса си на " Камп Ноу ". Не е за подценяване обстоятелството, че испанецът е младеж на каталунците.

На този декор Удинезе наподобява новобранец в борбата за подписа на Белерин. Въпреки това шефовете на клуба считат да насочат оферта към футболиста, надявайки се, че тя ще бъде по-добра от тези на останалите два клуба.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР