Защитникът Крум Стоянов подписа договор за две години с виолетовите.

...
Защитникът Крум Стоянов подписа договор за две години с виолетовите.
Коментари Харесай

Крум Стоянов: Етър трябва да е колкото може по-напред в класирането

Защитникът Крум Стоянов подписа контракт за две години с " виолетовите ". Роден е на 1 август 1991 година и играе като ляв бек, идва от Динамо (Минск). В България има три сезона в елита с Черноморец (Бургас), преди този момент е бил и в Поморие. През 2014 година минава в Славия, само че след една година е в Локомотив (Пд), а от 2016 година и в Ботев (Пд).
През януари мина в Динамо от беларуската столица, само че изкара там едвам 6 месеца. " Разтрогнах контракта си с Динамо (Минск) и се свързахме с Красимир Балъков. Благодарности за него, отзова се на момента и ме предложения да играя за Етър. Разбрали сме се с управлението, всичко е тъкмо. Тепърва ще стартира сезонът. Нека сме живи и здрави, а задачите ще ги дефинира старши треньорът. Аз изобщо не съм спирал с тренировките, в Беларус шампионата е целогодишно, тъй че съм във форма.
" Имам доста другари тук и се веселя, че съм тук. С всички момчета се познавам, само че най-близки сме с Иван Вълчанов и Иван Стоянов ", съобщи Крум Стоянов. Първа лига 1 кръг, събота 21 юли  Лудогорец 18:00  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР