Заседание или среща на Столичен общински съвет по изтичащата програма

...
Заседание или среща на Столичен общински съвет по изтичащата програма
Коментари Харесай

Планираното заседание на СОС по програмата за саниране отпада

Заседание или среща на Столичен общински съвет по изтичащата стратегия за саниране през днешния ден няма да има. Това заяви общинският консултант от групата на ПП-ДБ- " Спаси София " Борис Бонев, представен от БГНЕС.

Писмото на Временния председател на общинския съвет за среща в понеделник породи неодобрение измежду политическите партии.

Общинският консултант от ГЕРБ Георги Георгиев разяснява по-рано във Facebook, че отчетът на градоначалника е ненужен, защото не съдържа нито предмет, нито план за решение и даже не е незабавен. 

Председателят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков и членове на управлението на групата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " обявиха , че ще се включат в диалозите.

В позиция на " ИТН "  се прецизира, че общинският съвет не е избрал ръководител, няма непрекъснати комисии и затова не може да бъде взето сходно решение. 

В ефира на „ Добро утро,Европа “ общинският съвет от ПП-ДБ-Спаси София Борис Бонев към този момент беше изразил подозрение, че срещата в СОС през днешния ден ще се състои.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР