Заразната и безкрайно повтарящата се детска песен Baby Shark стана

...
Заразната и безкрайно повтарящата се детска песен Baby Shark стана
Коментари Харесай

Детска песен детронира Despacito

Заразната и безпределно повтарящата се детска ария Baby Shark стана най-популярният видеоклип в You Tubе “, разгласи AFP с пояснението, че към 04:00 часа тази заран по Гринуич песента е събрала над 7 милиарда гледания.
Южнокорейската ария „ излезе от царството на детския свят и се трансформира в световна сензация, с привличаща и пристрастяваща мелодия, подплатена от хипнотично цветно видео “. Англоезичната версия на песента, която има и специфичен танц, е детронирала Despacito на Daddy Yankee като най-гледаното видео на платформата, съобщи организация Фокус.
 Хърватка с пробен концерт в София (ВИДЕО) Хърватка с пробен концерт в София (ВИДЕО)
Хърватката Сара Ренар е на едномесечно турне в България с концерти в Русе, Велико Търново, София и Пловдив. 33-годишната Ренар оставя...
Baby Shark, качена за първи път в YouTube през юни 2016 година, е ремикс на песничка на основаната в Сеул продуцентска компания Pinkfong. Тя проправи своя път към триумфа в YouTube, откакто през януари предходната година доближи до 32-то място в класацията Billboard Hot 100.
Детската песничка притегли доста възрастни почитатели по пътя си към международната популярност: бейзболният тим на Washington Nationals я одобри като химн, вследствие на което мелодията бе чута и в Белия дом по време на тържествата за края на Световните серии. Мелодията на Baby Shark бе включена и в битката против с текст, в който се приканва: „ Мийте си ръцете “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР