Заради успеха на Game of Thrones очакванията към Домът на

...
Заради успеха на Game of Thrones очакванията към Домът на
Коментари Харесай

Защо втори сезон на Домът на дракона ще бъде по-кратък

Заради триумфа на Game of Thrones упованията към " Домът на дракона " бяха извънредно високи. И най-малко за първия сезон можем да кажем, че съумя да ги покрие.

Какво знаем за втори сезон на " Домът на дракона " (към момента)

Задава се ужесточена война и повече няма да има...

За страдание, втори сезон това лято няма да забележим, а ще би трябвало да чакаме чак до следващата година. И най-малко все още информацията, която имаме за него, е много нищожна.

Благодарение на на източници на Deadline излиза наяве, че проектите на HBO са вторият сезон да бъде по-кратък. Първи имаше 10 епизода, до момента в който втори би трябвало да бъде с осем. Освен това към този момент се обмисля и подновяването на сериала за трети сезон.

Първоначално втори сезон също е трябвало да бъде с 10 епизода, а промяната е довела до пренаписване на сюжета. Тя пък се дължи на разбъркванията по високите етажи в Warner Bros. Discovery и фокусът върху понижаване на разноските.

Представител на HBO твърди пред Deadline, че намаляването на епизодите на втори сезон се дължи на историята, която ще бъде разказана. Редуцирането на епизодите е довела и до преместването на огромна борба в възможния трети сезон.

Колко сезона би трябвало да има " Домът на дракона " съгласно Джордж Р.Р. Мартин

И какво мисли като цяло създателят на " Огън и кръв " за сериала

Снимките на новия сезон би трябвало да стартират скоро във Англия, а премиерата му се чака да бъде през лятото на 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР