Заради обилния дъжд е било свикано среднощно събрание в Областната

...
Заради обилния дъжд е било свикано среднощно събрание в Областната
Коментари Харесай

Стихията "Филип" наводни улици в Перник

Заради изобилния дъжд е било свикано среднощно заседание в Областната администрация на Перник, както и поради очакващите се значителни превалявания, оповестява ZaPernik.com.

Със заповед на Областния шеф Ирена Соколова от среднощ на 1 декември до среднощ на 3 декември, регионалният шеф задължава кметовете и ползвателите на язовири да следят равнището на язовирите и сериозните сектори по поречието на реките, както и да дават регулярна своевременна информация към образувания Областен дежурен щаб. На всеки час към Областния шеф се изпраща незабавна информация за равнището на преваляванията, наблюдавайки 5 обособени точки в Област Перник.

По разпореждане на Областния шеф на Перник и Началника на инспектората в Перник е разпоредено омекотен образователен развой на всички възпитаници в Област Перник, с цел да могат в светлата част на дома да бъдат в своите домове. Телефон 112 е отворен за подаване на сигнали при потребност.

Силен дъжд вали в Перник, оповестяват поданици на града. Има наводнени улици към Трета поликлиника в града.

Сред разразилата се буря пepничaни щe ocтaнaт нa cтyдeнo днec зapaди aвapия нa пpoизвoдcтвeнитe мoщнocти нa „ Toплoфиaция “, оповестява локалният уебсайт Мироглед. Дpyжecтвoтo e cпpялo тoплoпoдaвaнeтo зa aбoнaтитe cи. Πoвpeдaтa e в пpoизвoдcтвeни мoщнocти нa TEЦ „ Peпyблиa “. Eипитe вeчe paбoтят пo oтcтpaнявaнeтo й.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР