Заради нарастващото участие на САЩ и Европа в конфликта в

...
Заради нарастващото участие на САЩ и Европа в конфликта в
Коментари Харесай

Руски зам.-министър: Длъжни сме да вземем мерки заради намесата на САЩ и Европа

Заради възходящото присъединяване на Съединени американски щати и Европа в спора в Украйна, Русия ще би трябвало да предприеме ответни ограничения. Това съобщи заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков, представен от РИА Новости.
Прочетете още
Той добави, че „ непрекъснатата широкомащабна помощ за Киев, образованието на персоналния състав на украинските въоръжени формирования на територията на съюзнически страни, даването на разследващи данни, сателитни фотоси в действително време до установяване на цели за артилерийски удари и обмисляне на интервенциите на ВСУ от ден на ден въвличат западните страни в спора на страната на киевския режим “.

„ От водачи на разнообразни равнища в Съединени американски щати и Европа се чуват апели да „ победят “ страната ни на бойното поле. Ясно е, че директният конфликт със САЩ и НАТО не е в полза на Русия. Предупреждаваме и се надяваме, че Вашингтон и други западни столици осъзнават заплахата от неконтролируема ескалация “, добави Рябков.

Той добави, че Москва нееднократно е заявявала, че западните оръжейни доставки единствено удължават спора, а превозването на оръжия се трансформира в законна цел за съветската войска.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР