Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов и легендарният Христо

...
Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов и легендарният Христо
Коментари Харесай

Георги Иванов и Христо Стоичков взеха участие в звезден турнир преди Конгреса на ФИФА в Тайланд

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов и именитият Христо Стоичков взеха присъединяване в показателен футболен шампионат, който се организира в навечерието на 74-ия Конгрес на ФИФА в Банкок, Тайланд. Своеобразната конкуренция включваше звездни селекции, които представяха другите конфедерации, членуващи във ФИФА.
Прочетете още
Георги Иванов облече екипа на отбора на УЕФА, до момента в който Христо Стоичков игра за състава на Зона Океания. Сред останалите участници в атрактивния шампионат личаха още имената на Луиш Фиго, Андрий Шевченко, Кларънс Зеедорф, Кристиян Карембьо, както и на президентите на ФИФА и УЕФА - надлежно Джани Инфантино и Александър Чеферин.

До финалния мач доближиха тимовете на ФИФА и УЕФА, а успеха бе за селекцията на международната централа, която надви с 2:0.


Тазгодишният Конгрес на ФИФА събра над 3000 представители на световното футболно семейство. Българската делегация включва още изпълнителния шеф на БФС Борислав Попов и ръководителя на Международния отдел Ивета Банкова – Стоянова. На срещата в Тайланд бяха разисквани редица значими тематики, свързани с развиването на играта, и в частност - на женския футбол.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР