Заради жалба на кмета на район Красно село Росина Станиславова,

...
Заради жалба на кмета на район Красно село Росина Станиславова,
Коментари Харесай

Съдът спря 90 проекта за младежта и спорта на Столичната община

Заради тъжба на кмета на регион " Красно село " Росина Станиславова, съдът стопира 90 плана по две стратегии на Столичната община за младежта и спорта. Проектите би трябвало да стартират през юни и юли. Тъй като двата плана на регион " Красно село " не са утвърдени, Станиславова желае цялостна проверка на критериите, по които са оценени. Жалбата ѝ до съда провокира изключително съвещание на Комисията за децата, младежта и спорта в Столичния общински съвет. 

" Това, може би, е една от най-хубавите стратегии “, призна кметът на регион " Красно село " Росина Станиславова, само че не е сигурна в прозрачността:

„ В мен към момента остава неизяснено, за какво не желаете да осветлите тази стратегия? "

Общинският консултант Деян Стаматов изрази терзания, какво ще се случи:

" Бихте ли направила човешки компромис, тъй че да оттеглите жалбата си и да дадете опция и право на останалите, които са утвърдени, с цел да осъществят своите действия в тази извънредно сложна за нас образователна година ".

Кметът на регион " Красно село " Росина Станиславова изиска цялата документи за плановете и пое ангажимент, откакто се запознае с нея, да вземе решение, дали ще отдръпна жалбата си ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР