Заради икономическия срив, Робърт Кийосаки е увеличил покупките на трите

...
Заради икономическия срив, Робърт Кийосаки е увеличил покупките на трите
Коментари Харесай

Робърт Кийосаки: Цената на златото ще нарасне почти двойно

Заради икономическия срив, Робърт Кийосаки е нараснал покупките на трите актива, които преглежда като скъпи сега: биткойн, злато и сребро, съобщи Cointelegraph, базирайки се на туит на самия създател. Неговата прогноза е, че цената на златото ще нарасне съвсем двойно по отношение на актуалната си стойност от малко над 1700 $ за тройунция, до 3 хиляди $ за тройунция.

Кийосаки чака още по-значителен ценови напредък при другите два актива. Според него среброто ще нарастне от сегашната си цена от 17 $ за унция до 40 $ в границите на идващите пет години.
 Паладият нарастна със $100 за 20 минути. Златото още веднъж се търгува на 7-годишен връх
Цената на метала, който е по-скъп от златото, скочи със $100 единствено за 20 минути

Търговията на метали при започване на седмицата

Но по-бомбастичната му прогноза е за биткойн. След халвинга, при който темпът на повишаване на новоизкопаните койни ще бъде понижен наполовин, криптовалутата сподели несигурно показване, като в границите на минути изгуби 2 хиляди $ от цената си, преди да се възвърне съвсем до предходната си стойност, достигайки 9,6 хиляди $ за биткойн.

Кийосаки обаче предвижда, че в границите на идващите три години цената му ще се изстреля до впечатляващите 75 хиляди $ за биткойн. Това прави годишен ритъм на повишаване от 97% за криптовалутата, по отношение на който даже предстоящото повишаване на среброто от 75% годишно наподобява малко.
 Биткойнът или златото: кой актив ще е по-добър бранител на цената?
Биткойнът или златото: кой актив ще е по-добър бранител на цената?

Най-старата криптовалута още веднъж нараства

Авторът на бестселъри за финансова просветеност като " Богат баща, безпаричен баща " не за пръв път излиза с сходни прогнози. " Причината да величая биткойн е единствено една - посредством него не си част от системата ", сподели през април Кийосаки в подкаста на Антъни Помплиано. " Златото и среброто са парите на господ, а биткойн е пари с отворен код ", разяснява още той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР