Застрахователният финтех Болерон с нов онлайн продукт: Инвестиционна застраховка Живот Само

...
Застрахователният финтех Болерон с нов онлайн продукт: Инвестиционна застраховка Живот
Само
Коментари Харесай

Застрахователният финтех Болерон с нов онлайн продукт: Инвестиционна застраховка Живот

Застрахователният финтех " Болерон " с нов онлайн артикул: Инвестиционна застраховка " Живот "

Само месец откакто " Болерон " сполучливо осъществя своето първично обществено предложение (IPO) на българската фондова борса, компанията показва нова онлайн услуга за своите клиенти: ". Този артикул обогатява към този момент съществуващото портфолио на " Болерон ", включващо застраховки като Автокаско, Гражданска отговорност, Пътуване в чужбина, Застраховка на имущество, Екстремни спортове, Здравна застраховка и Фирмена застраховка живот, всички от които са налични за покупка онлайн на уеб страницата или през мобилното приложение от което може да се заплащат и възобновяват всички застраховки.

Инвестиционна застраховка живот

Застраховка живот с капиталов фонд, от време на време наричана Спестовна застраховка " Живот ", съставлява финансов артикул, който съчетава детайли на застраховка и икономисване посредством капиталов съставен елемент. Основната й цел е да обезпечи обезщетение при положение на гибел и по едно и също време с това да усили спестяванията на застрахования, като ги влага за тяхното нарастване през времето. Този вид застраховка е подобаващ за хора, които търсят композиция от застрахователна отбрана и дълготрайно икономисване с капацитет за напредък, тъй като застраховката предлага освен успокоение с оптимално покритие до внушителните 180,000 евро, само че и привлекателна годишна рентабилност достигаща до 13%.

Вълшебството на тази застраховка е в персонализацията: вие избирате какъв брой да инвестирате посредством месечната награда, като по този начин определяте и размера на вашето покритие, а доходността зависи от резултатите на определения от вас капиталов фонд.

Онлайн обезпечаване

Платформата на Болерон към този момент дава достъп до подписване онлайн на Инвестиционна застраховка живот " Метлайф Предимство ", която се дава от една от най-големите животозастрахователни компании в света - Metlife. Този вид артикули се радват на огромен интерес на българския пазар през последните години, тъй като комбинират класическата застраховка " Живот " със спестовно-инвестиционен съставен елемент. От Болерон улесняват процеса доста, като дават опцията да се застраховате през мобилният си телефон напълно онлайн и извънредно бързо и елементарно. През мобилното приложение има и спомагателни изгоди, тъй като през него има достъп до цялата информация и всички документи и заплащания свързани със застраховката ви 24/7.

Минималната месечна вноска е 50 евро, а оптималната - 500 евро. Вноските се теглят в левове на месечна база от въведената банкова карта. Максималното покритие по застраховката " Живот " е 180,000 евро, като безусловно всичко се случва без хартия.

Какви са изгодите?

Комбинация от отбрана и вложения : Застраховката предлага както застрахователна отбрана, по този начин и опция за вложение. Част от плащаната награда се употребява за покриване на риска на застраховката " Живот ", до момента в който останалата сума се влага в определен от клиента капиталов фонд.

Финансова сигурност за фамилията: Основната цел на всяка застраховка " Живот " е да даде финансова отбрана на околните на застрахования при положение на неговата гибел. Това може да помогне за покриване на разноски като задължения, ипотечни заплащания, просветителни такси или даже да поддържа стандарта на живот на фамилията. В случай на гибел на застрахования, полицата дава финансово обезщетение на законните наследници.

Нарастване на спестяванията: Тъй като част от наградата се влага, този артикул дава опция за растеж на спестяванията във времето. Инвестиционният съставен елемент оказва помощ и да се отбраните от инфлацията, изключително в случай че инвестирате в акции или други активи, които обичайно надминават инфлационните равнища. Тази застраховка е подобаващ за хора, които търсят дълготрайно икономисване и вложение.

Управление на вложенията: Инвестициите могат да бъдат разпределени в акции, първични материали, или държавни скъпи бумаги, според от желанията на клиента. Клиентите могат да имат надзор над това по какъв начин се влага техният капитал, като избират сред разнообразни капиталови варианти с разнообразни равнища на риск и възвращаемост.

Данъчни облекчения : Всички хора, които имат подписана застраховка " Живот ", употребяват данъчни облекчения до 10% от брутния им годишен приход.

Несеквестируемост на средствата : Спестяванията в застраховка живот са несеквестируеми. Това значи, че те не могат да бъдат обект на запор и не могат да бъдат употребявани наложително за покриване на отговорности към кредитори.

Възможност за изтегляне на средства: Застраховката разрешава изтегляне на част или всички насъбрани спестявания след втората година, което може да бъде потребно при положение на финансови компликации или непредвидени разноски. Въпреки тази опция, не се предлага изтегляне на средства през първите 5 години, тъй като се удържат и % от спестяванията. При изтегляне на част или цялата сума след петата година, не се удържа %.

Препоръчителния период за вложение : Този артикул е подобаващ за дълготрайно икономисване с небосвод от най-малко 10 години, като целесъобразният период е 20 година, с цел да обезпечи на клиента нужното време за струпване на средства, за превъзмогване на неподходящи пазарни съмнения, за генериране на рентабилност и за цялостно възползване от бонуса за неизменност, интегриран в продукта.

Срок на застраховката: Тази застраховка е без закрепен период, което значи, че можете сами да решите, по кое време да я прекратите и да изтеглите спестяванията си, в случай че имате потребност от средства си.

Изборът на актуалните родители: Застраховката " Живот " с капиталов фонд е желана най-често от мъже и дами над 30 години, които имат деца. Интересът към този вид застраховки пораства през последните години с към 20% годишно. Основните фактори, които покачват интереса, са високата инфлация и ниските лихви по банковите депозити, които подтикват от ден на ден хора да се огледат за различни благоприятни условия за запазване и вложения на техните средства. А в международен мащаб тази застраховка е известен инструмент за струпване на спестявания за късни години, като допълнение на пенсията.

Как да сключите застраховка?

Включването в онлайн застраховка " Живот " с капиталов фонд през Boleron е развой, банален до най-много, с цел да можете елементарно и бързо да отбраните вашето бъдеще и това на вашето семейство, като в същото време работите за увеличение на вашите спестявания. Ето по какъв начин става това:

Посетете Уебсайта: Отидете на формалния уеб страница на и намерете раздела за онлайн.

Информирайте се: на страницата на продукта има цяла нужна информация, за това по какъв начин работи застраховката.
Изберете фонд: Прочете информацията за трите предлагани капиталови фонда и изберете един, посредством който желаете да инвестирате. Изберете размера на месечната ви вноска: Можете да изберете сред 50 и 500 евро на месец, който най-добре дава отговор на вашите финансови цели, потребности и благоприятни условия. Изберете размера на застраховка живот : Може да изберете застрахователното покритие при положение в рамките от 2,500 до 180,000 евро, като ще видите и цената за този риск, който ще се удържа от месечната ви вноска. Попълнете заявката : Въведете нужната персонална информация, като имена и контакти в онлайн формуляра. Направете заплащането : Плащането става с банкова карта. Готово: След заплащането ще получите удостоверение и след утвърждение на застрахователната компания, ще получите имейл с полицата ви, а наш чиновник, ще се свърже с вас по телефона, с цел да се увери, че сте добре осведомени и удовлетворени.
Процесът лишава единствено към 10 минути, което е допустимо най-бързият метод да сключите застраховка живот с капиталов фонд. При всевъзможни въпроси или потребност от помощ през процеса на включване, нашият отдел за обслужване на клиенти е разполагаем да даде поддръжка.

Новата капиталова застраховка " Живот " е значима стъпка в развиването на " Болерон ", даваща на нашите сегашни и бъдещи клиенти опцията да обезпечат за себе си и своите близки в допълнение успокоение и сигурност ", разяснява Александър Цветков, изпълнителен шеф на " Болерон ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР