Станислав Генчев се доближава лека-полека до треньорския пост в Левски,

...
Станислав Генчев се доближава лека-полека до треньорския пост в Левски,
Коментари Харесай

Станислав Генчев се доближава до Герена

Станислав Генчев се приближава малко по малко до треньорския пост в Левски, оповестява " Мач Телеграф ". Собственикът на клуба Наско Сираков към момента няма решение на задачата кой да размени Николай Костов, само че разновидността със Станислав Генчев придобива действителни измерения. Шефове от клуба, както и авторитетни почитатели оказват сериозен напън върху Сираков да беседва с Генчев и да го предложения на " Герена ".

Най-сериозният претекст е, че наставникът на Крумовград е направил отличен тим от новака в Първа лига без солидна селекция и огромен бюджет. От друга страна, в екипа на Генчев е някогашният бранител на Левски Живко Миланов, който водеше тима по време на най-голямата рецесия след отдръпването на Васил Божков. Не е без значение и фактът, че в случай че Генчев подпише с Левски, синия екип без проблем ще облече нападателят Алекс Колев. Неговият трансфер е съвсем приключен, само че може да се обърка от треньорската рокада.

Самият Генчев призна, че в случай че получи предложение от Левски, няма да се замисли и ще тръгне към " Герена ". " С най-голямо наслаждение бих приел това предизвикателство. Левски е най-обичаният тим в България. Засега обаче няма никакво развиване, не съм разговарял с никого ", сподели Генчев преди известно време.
 Левски почиства лихвите към Национална агенция за приходите и дълга към Столична община
Левски почиства лихвите към Национална агенция за приходите и дълга към Столична община

Клубът желае да е изцяло безупречен

Колебанията в Левски за Станислав Генчев идват от неговата кариера като треньор в Лудогорец и Ботев Пд. Според разнообразни източници, на " Герена " били обезпокоени от метода, по който Генчев е работил в пловдивския клуб. Там той направи поредност от загуби, която в последна сметка докара до неговото уволняване.

След края на сезона Левски остава без треньор. Сираков към този момент разгласи, че Николай Костов няма да остане, даже и отборът да се класира за европейските шампионати. Причината е в слабите резултати напролет и най-много в безобразната игра на отбора. Левски загуби от ЦСКА-София два пъти - 0:2 и 1:3, позволи пагубна загуба от Лудогорец с 1:5 и падна във Варна от Черно море с 1:3. Това накара Сираков да промени първичното си решение да предложи нов контракт на Николай Костов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР