Заради фалшиво положителен тест за метамфетамини жена, която работи като

...
Заради фалшиво положителен тест за метамфетамини жена, която работи като
Коментари Харесай

Шофьорка ще съди МВР заради фалшив наркотест

Заради подправено позитивен тест за метамфетамини жена, която работи като водач в столичния градски превоз, остана без брошура, а колата й беше спряна от придвижване.

Няколко месеца по късно, експертиза, направена във ВМА, потвърждава, че в кръвта и урината на Антоанета Димитрова няма открити опиати.

От началото на година обаче тя не може да работи, а е пусната в болнични от работодателя си. Жената е безапелационна, че ще съди Министерство на вътрешните работи поради подправения резултат от полевия тест.

„ На 5 февруари самокатастрофирах. Валеше изобилен сняг и нямаше видимост. Колата ми се подхлъзна. Веднага се обадих на 112. Казаха ми, че ще изпратят пътни служители на реда. Дойдоха снимаха мястото и ми направиха тест за алкохол и дрога. Дадох проби и резултатът беше позитивен за метамфетамини. Арестуваха ме, взеха ми книжката и ми смъкнаха номерата. Закараха ме в поликлиника, с цел да ми вземат кръв и урина, които са изпратени във ВМА. Няколко месеца по-късно ми оповестиха, че резултатът е негативен. Взех си книжката, само че към момента очаквам да ми върнат номерата на автомобила ”, описа Антоанета Димитрова в ефира на Нова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР