Заради безотговорността и глупостта на Кирил Петков България е на

...
Заради безотговорността и глупостта на Кирил Петков България е на
Коментари Харесай

Биков: Партиите да наложат попечителство на Петков

Заради безотговорността и нелепостта на Кирил Петков България е на път да пропусне късмет, който най-вероятно няма да се повтори през идващите години. Това е Европейски Съюз да одобри такава позиция за започване на договаряния на РСМ, която да отговори на българските национални ползи, да отбрани правата на българите в РСМ и която да разреши на България и РСМ да заживеят без граница.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков, съобщи БГНЕС. „ Предложението регистрира българските претенции. Отчита настояванията на българската страна. Това беше доказано през вчерашния ден от съвсем всички политически фактори в България “, сподели Биков.

Той съобщи, че през днешния ден Кирил Петков, по изцяло неразбираеми аргументи, отива на Съвета на Европейски Съюз в Брюксел нелегитимно като министър председател в оставка без позиция на българския парламент. „ Това е срамно за България. Това отслабва позициите на България в Европейски Съюз и ни прави да изглеждаме недобре. Настояваме Политическа партия и всички партии в Народно събрание да наложат настойничество на този човек. Чрез парламентарните процедури да му дадат легитимност и България да излезе с достолепие от тази обстановка, в която беше вкарана през последните 7 месеца от Петков “, съобщи Биков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР