Заподозреният за убийството на 43-годишната Анита Димитрова от Перник неин

...
Заподозреният за убийството на 43-годишната Анита Димитрова от Перник неин
Коментари Харесай

Убиецът на Анита от Перник остава в ареста

Заподозреният за убийството на 43-годишната Анита Димитрова от Перник неин брачен партньор Димитър Димитров остава за непрекъснато в ареста, реши Апелативният съд в София.

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Според съда има действителна заплаха Димитров да се укрие или да извърши закононарушение. Има доказателства по делото, че обвиненият е упражнявал принуждение по отношение на брачната половинка си преди да я убие и при една по-лека мярка за неотклонение, би могъл да влияе върху очевидците, част от които са негови близки.

Димитров е имал ограничаваща заповед. Той не е трябвало да се приближава на 50 метра от фамилното жилище за период от 10 месеца.

Жената беше открита мъртва от татко си и двете си деца - на 14 и 16 години - в фамилното жилище в кв. Изток в Перник. Сигналът за убийството е подаден от едно от децата в 4:27 часа в събота.

Разследващите прецизираха, че сред мъжа и дамата са възниквали голям брой спорове, в основата на които стои използването на алкохол от страна на причинителя. Заради това дамата постоянно се е изнасяла от фамилния дом с децата си при своите родители. Преди два месеца тя се е върнала още веднъж при при брачна половинка си, само че без децата.

По време на едно от съвещанията Димитров съобщи, че е не е желал да я убива и съжалява.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР