Заподозреният за масовата стрелба в американския щат Мейн, при която

...
Заподозреният за масовата стрелба в американския щат Мейн, при която
Коментари Харесай

След трагедията в САЩ: Открит е мъртъв запозодреният за стрелбата в щата Мейн

Заподозреният за всеобщата пукотевица в американския щат Мейн, при която бяха убити 18 души, е открит мъртъв. Новината беше доказана от губернаторката на щата Мейн Джанет Милс.

Издирването на мъжа продължи над два дни. Тялото му било намерено в град Лизбън, в региона на обект за преработване на боклуци, в който той работел. Местните управляващи оповестяват, че нападателят се е самоубил и е носил същите облекла, с които е бил по време на офанзивата.

Заподозреният бе разпознат като Робърт Кард, резервист, на 40 години. На 25 октомври той атакува с полуавтоматично оръжие в град Люистън хора в ресторант и боулинг зала. Според локални медии Кард може да е имал имал душевен проблеми.

" Както и доста други, довечера си отдъхнах като знам, че Робърт Кард към този момент не е опасност. Знам, че има доста хора, които се усещат по същия метод, само че знам също и че гибелта му няма да донесе облекчение за доста. Сега е време да се възстановим. Град Люистън и щата Мейн не престават по дългия и сложен път на изцелението ", съобщи Джанет Милс - губернатор на щата Мейн.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР