Заподозреният, нападнал съпруга на председателката на Камарата на представителите Нанси

...
Заподозреният, нападнал съпруга на председателката на Камарата на представителите Нанси
Коментари Харесай

Нападателят на съпруга на Пелоси е бил въоръжен с чук

Заподозреният, нападнал брачна половинка на председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси по време на нахлуване в дома им в Калифорния, е бил въоръжен с чук, оповестява Си Ен Ен, базирайки се на данни от полицията.

" Пол Пелоси е бил атакуван през нощта и съгласно полицията нападателят е употребявал чук ", оповестява телевизионният канал.

82-годишният Пелоси ще може да се " възвърне изцяло " от случая, само че детайлности за пострадванията му не бяха обявени.

По-рано през днешния ден пресслужбата на ръководителя на Народното събрание Нанси Пелоси заяви, че незнаен нападател е проникнал в дома на Пелоси в Сан Франциско, Калифорния, и е нападнал брачна половинка на председателката на Народното събрание, Пол Пелоси. Самата председателка на Народното събрание не е била във Вашингтон по това време.

По данни на полицията обвиненият е арестуван.

В следствието на случая са се присъединили ФБР и полицията на Капитолия, оповестиха от правоохранителните органи. " Мотивът за нападението се проверява ", обявиха от полицията на Капитолия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР