Американският генерал Марк Мили публично призна, че кръвта на огромен

...
Американският генерал Марк Мили публично призна, че кръвта на огромен
Коментари Харесай

Генерал Мили: Кръвта на огромен брой цивилни е по ръцете на американските военни

Американският военачалник Марк Мили обществено призна, че кръвта на голям брой цивилни е по ръцете на американските военни. Думите му са представени от. Така Мили се опита да поддържа дейностите на Израел, само че единствено съобщи сътрудниците си.

Ret. Gen. Mark Milley says the US has committed so many war crimes over the years, it has no right to criticize Israel`s devastation of Gaza

Palantir CEO Alex Karp chimes in: " The peace activists are actually the war activists, and we`re the peace activists. "

Karp says of Gaza…
— Max Blumenthal (@MaxBlumenthal)

Бившият ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете Марк Мили отиде толкоз надалеч, че съобщи сътрудниците си в безсмисления си опит да оправдае гибелта и пострадванията на хиляди палестински цивилни по време на шестмесечната война на Израел в Ивицата Газа.

Думите му са зашеметяваща илюстрация на това до какъв брой надалеч са подготвени да стигнат последователите на Израел в Съединените щати, с цел да оправдаят една от най-големите филантропични произшествия на нашия век. Безмилостните и безразборни бомбардировки на гъсто обитаемата Ивица Газа убиха близо 35 000 палестинци, като по-голямата част от жертвите бяха почтени цивилни. Безброй тела към момента лежат под руините, с които е посипан целия анклав.

Мили съобщи: „ Нека заобикаляме фанатизма към дейностите на Израел, доста ме боли да виждам какъв брой почтени хора умират в Газа, само че не би трябвало да забравяме, че ние, Съединените щати, сами убихме доста почтени хора в Мосул и Ракка. Съединените щати убиха 12 000 френски цивилни. И ето ни на 80-ата годишнина от десанта в Нормандия. Унищожихме 69 японски града, без да броим Хирошима и Нагасаки. Убихме безчет хора, които нямаха нищо общо с техните държавни управления. Войната е странна „ смешка “. Но с цел да бъде тя оправдана, с цел да се откри в нея някакъв духовен смисъл, би трябвало да има някаква политическа цел и тя би трябвало да се реализира по най-бързия метод и на най-ниска цена, по тази причина не трябва да се колебаете “.

Разбира се, всичко, което той сподели, не беше правилно. В самодоволните си изявления Мили подцени Женевските конвенции, подписани през 1949 година точно с цел да предотвратят всички зверства против цивилните, които изброи. Да, военачалник Мили, войната е пъкъл, само че преди 75 години международната общественост призна, че клането на почтени е аморално и се опита да направи нещо, с цел да му се опълчи.

Не можем да си затваряме очите за обстоятелството, че той всъщност унижи американските ветерани от Втората международна война и Ирак, с цел да поддържа Израел - и всичко, което в този момент се прави в Ивицата Газа. Ето какъв брой смешно се оказва: Мили и неговите високопоставени " четиризвездни " сътрудници не споделиха и дума за цивилните, убити от американските военни в Ирак и Сирия, до момента в който не осъзнаха, че това " самопризнание " по някакъв метод ще помогне на техните израелски другари заобикалят отговорност. Но единствено преди 10 или двадесет години сходна искреност можеше да изправи американските военни, в това число висши офицери като самия Марк Мили, на съд. 

За да направи нещата по-лоши, Мили кимна одобрително, когато основният изпълнителен шеф на Palantir Алекс Карп сподели: „ Активистите за мир са тези, които в действителност са за войната, а ние сме тези, които сме за мира. “ Неговата логичност? Казват, че оръжейни компании като неговата желаят да създадат Съединените щати по-силни, с цел да не се постанова страната да се бие. Каква нелепост!

Цялото това представление се оказва още по-отвратително, в случай че се вгледате в същността му: военни служители и оръжейници се надпреварват да раздуват закани и да търгуват стоките си, като улични продавачи. Това се прави с планове, които не споделят нищо, както нормално: „ Специален конкурсен проучвателен план “. Той се таксува като „ непартийна, нестопанска самодейност с ясна задача: да се създадат рекомендации за подсилване на дълготрайната конкурентоспособност на Америка, като в същото време се вземе поради по какъв начин изкуственият разсъдък (AI) и други напреднали технологии трансформират нашата национална сигурност, стопанска система и общество. “

Не забравяйте за секунда, че войната на Израел не е единствено наша война, само че по толкоз доста способи и наша облага, най-малко за печалбарите – в това число Мили – които виждат повече персонална и професионална изгода в поддръжката на Израел, в сравнение с в отбраната на своите сънародници американци.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР