Започвате да излизате с някого и той бърза да ви

...
Започвате да излизате с някого и той бърза да ви
Коментари Харесай

Ето 6 причини да държите връзката си далеч от социалните мрежи

Започвате да излизате с някого и той бърза да ви предложи другарство в обществените мрежи. Помислете си отново преди да приемете! Има няколко положителни аргументи да държите персоналните си връзки надалеч от Фейсбук и Instagram.

1. Не си вадите неправилни изводи
Когато влезете в персоналния му живот (т.е. в профила му), това, което видите, може незабавно да повлияе на отношението ви към съответния човек. В главата ви към този момент ще се завъртят всякакви мисли, които може да са напълно неправилни, само че да ви оказват помощ да неуспехите връзката си още първоначално.

2. Няма да се вглъбите в анализиране на всеки пост
Информацията е рискова, изключително неправилно разбрана. Представете си какъв брой време ще загубите в опити да анализирате всеки негов пост, да го следите онлайн и да гледате какво харесва и какво не.

3. Пазите персоналното си пространство
За двама души във връзка е доста значимо да си бъдат забавни и да имат персонално пространство. Не му давайте достъп до своите обществени мрежи и това ще ви помогне да запазите личното си персонално пространство и да си спестите куп пояснения.

4. Не се превръщате в преследвач
Когато знаете, че имате достъп до неговия персонален живот, изкушението непрекъснато да следите какво прави в обществените мрежи, е доста огромно. Накрая ще се превърнете в преследвач.

5. Опазвате връзката си
Ако сте другари с гаджето си, доста по-лични неща и фотоси сред вас по всяка възможност ще бъдат обществено притежание. Това може да предизвика злоба и мнения от трети страни, които да ви подразнят или да повлияят отрицателно на връзката ви.

6. Комуникирате в действителност
Все по-често човешките връзки се цифровизират и обществените мрежи оказват помощ значително за това. Ако обаче не сте „ другари “ онлайн, ще се чувате по-често и ще можете да обсъждате по-голяма част от проблемите си лице в лице.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР