Започващата 2024 г. е под знака на Сатурн, високосна е

...
Започващата 2024 г. е под знака на Сатурн, високосна е
Коментари Харесай

Алена: Световни лидери ще паднат от власт, България с ново място в ЕС

Започващата 2024 година е под знака на Сатурн, високосна е и по китайския календар е година на Зеления дървен змей. В „ Тази заран “ астрологът Светлана Тилкова-Алена обясни какво ни чака и защо би трябвало да внимаваме.

 

„ Високосната година не се разграничава с нищо от останалите години, само че е доста значима за хората, родени на 29 февруари “, предизвести Алена.

 

Астрологът подсети, че по принцип цифрата 29 е на кармичната отплата. Нейният съвет е хората, родени на 29 февруари, в никакъв случай да не честват на 28 февруари или на 1 март. Към родителите на тези рекомендацията е да не ги записват на друга дата, с цел да не объркат живота им.

 

Година под мощното въздействие на Сатурн

От нумерологична позиция 2024 година е под мощното въздействие на Сатурн. Това е планета на кармата, компликациите и рестриктивните мерки. От друга страна, е знак на дисциплината, стабилността и сигурността.

В тази година облагодетелствани ще са родените в Козирог и Водолей, както и хората, които имат Луна или асцендент в тези зодии, изясни Алена.

 

По думите ѝ всеки ще получи това, което сътворил предходните 9 години (Сатурн се повтаря на 9 години).

 

Особено деликатни би трябвало да сме в два месеца – април и октомври. През тези два месеца би трябвало да внимаваме какво приказваме, да сме по-търпеливи и по-тактични, поучава Алена.

 

Година на Зеления китайски дървен змей

По китайския календар тази година е на Зеления китайски дървен змей. По традиция в Китай Нова година стартира на първото новолуние във Водолей – на 10 февруари. 

 

Смята се, че през годината на това митологично творение най-добре се реализират цели, свързани с персоналния и кариерния статус.  

„ Очакват ни радостни мигове, невероятни благоприятни условия за себеизява, само че и значително драми “, разяснява Светлана Тилкова.

 

Природата ще мъсти с пожари и наводнения, в случай че ние не сме виновни към нея, добави тя.

 

Нейната прогноза е за съществени промени в международен мащаб на политическата сцена – държавни водачи ще паднат от власт и ще се промени статуквото на доста страни.

 

" България ще заеме ново място в Европейски съюз и откровено се веселя на този аспект, който се появи ненадейно за мен в края на предходната година ", каза Алена.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР