Започва строителството на нова детска градина за 12 групи в

...
Започва строителството на нова детска градина за 12 групи в
Коментари Харесай

Строи се нова детска градина с басейн в „Обеля“ в София

Започва строителството на нова детска градина за 12 групи в кв. „ Обеля “. Детската градина ще разполага с съвременни занимални и спални пространства, физкултурен салон, зали и плувен басейн. Сградата ще бъде новаторска, ще разполага със модерни съоръжения, намаляващи потреблението на сила и ще бъде енергиен клас А.
„ Детската градина се построява на терен, който отчуждихме. Това беше една дълга борба на жителите на квартала и на кмета на региона Младен Младенов, тъй че можем да се поздравим със започване на строителството на детското заведение “ – сподели кметът на София Йорданка Фандъкова. В момента се построяват 23 нови здания на детски градини по програмата на Йорданка Фандъкова и следва 10 от тях да станат подготвени до края на годината. Осем от детските градини към този момент са въведени в употреба.„ Град, в който се построяват учебни заведения и детски градини, има бъдеще “ – сподели още кметът на София Фандъкова.
На събитието участваха ръководителят на СОС Георги Георгиев, кметът на региона Младен Младенов, както и общинските съветници Татяна Георгиева и Стефан Марков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР