Започва поетапно миене и на централни улици в София. Тези

...
Започва поетапно миене и на централни улици в София. Тези
Коментари Харесай

Започва миенето на централните улици София

Започва поетапно миене и на централни улици в София. Тези в по-крайните квартали се мият още от февруари.

Центърът на столицата е най-невралгичната точка поради многото паркирани коли, сподели Генади Даскалов от Столичния инспекторат.

Улици, тротоари, площади и алеи в така наречен обособени карета в централните столични региони - " Красно село ", " Възраждане ", " Оборище ", " Средец ", " Лозенец " и " Триадица ", се мият с автоцистерна с маркуч от 1 юни.

По тези улици, които попадат в карета, за интервала на миене, придвижването, престоят и паркирането ще бъдат краткотрайно неразрешени. Ще бъдат краткотрайно закрити зоните за платено паркиране - " синя " и " зелена " зона и " длъжностен абонамент ".

Организацията за осъществяване се прави от екипи на Столичния инспекторат, компаниите по непорочност, ЦГМ, Пътна полиция - Столична дирекция на вътрешните работи, Общинска полиция и " Софийска вода ".

Поставени уведомления за осъществяване на дейностите на входовете на жилищните здания също ще осведомят хората и водачите на коли.

Столичният инспекторат припомня на водачите на МПС да не паркират на улиците, които са оповестени в графика, с цел да не се попречва миенето. Автомобилите, които пречат, ще бъдат премествани наложително.

График на миенето на улиците има на уеб страницата на Столичния инспекторат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР