Започва новият театрален сезон на Театър Българска армия. По традиция

...
Започва новият театрален сезон на Театър Българска армия. По традиция
Коментари Харесай

Започва новият театрален сезон на Театър "Българска армия"

Започва новият сценичен сезон на Театър " Българска войска ". По традиция първите представления съответстват с празника на София на 17-ти септември.

Години наред на този ден театърът отваря порти за всички другари и фенове на театралното изкуство, които имат предпочитание да надникнат зад кулисите. Тази година обаче няма да бъде открит сезонът по този метод, а с доста смях в хитовата комедия " Арсеник и остарели дантели " .

“Истината е, че на 17-ти септември Театър " Българска войска " е имал Ден на отворените порти и близо 4000-5000 индивида минаваха денем, с цел да мидят театъра от вътрешната страна.

За огромно страдание тази година още веднъж няма да може да създадем Ден на отворените порти, само че все пак театърът работи.Ние не сме спирали да работим, което е нещо доста хубаво. Бяхме на 30% на 50%, само че въпреки всичко театърът не спря да работи .

Нещо, което е извънредно значимо за трупата, тъй като ние сме като спортистите - поддържането на професионалното равнище става всеки ден ”, споделя Мирослав Пашов - шеф на Театър " Българска войска ".

Чуйте целия диалог на Катя Василева в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР