Започва мащабен ремонт на уличното осветление в район Владислав Варненчик,

...
Започва мащабен ремонт на уличното осветление в район Владислав Варненчик,
Коментари Харесай

Кметът на район Владиславово с добри новини за жителите на квартала!

Започва огромен ремонт на уличното осветяване в регион " Владислав Варненчик ", научи Varna24.bg . Добрата вест показа кметът на квартала Николай Костадинов, който разяснява следното:

" Уважаеми съкварталци, осведомявам Ви, че стартира упования ремонт на уличното ни осветяване! Стартираме с създаване на ново осветяване на части от Района, в които до момента липсваше такова: - Следствен отдел към окръжна прокуратура " Ментеше " в сектора на Захарна фабрика; бл.307- вх.4,9,10 и 11; бл.18- вх.от 1 до 8; подлеза на бул. " Света Елена ".

Според изпълнителите това би трябвало да се случи до декември, дружно с възобновяване на стълбовете и захранващите касети потърпевши от вандализъм, ПТП или естествено събитие.

Амбицията ни е да продължим през идната година с: новите паркинги в Кайсиева градина - зад блокове - 201, 202, 211, 212, 215, 221 и 222; ново осветяване на паркчето до Борисова воденица; алеята южно от бл.22, вх.18 към вх.7 на бл.21 и на детската площадка пред бл.214.

Още - през тази и идната година ще се извърши замяна на остарели осветителни тела с нови лед такива, там където е належащо по улиците, детските площадки, селищните формирания... Искрено се надявам, че и политическата конюнктура в страната ще се възстановява, с цел да можем да продължим с преобразяването на нашия Район!

До края на годината, би трябвало да стартираме и ремонта на ул. " Кольо Фичето " в ЗПЗ, както и с цялостния ремонт на части от първи микрорайон. След като не получихме помощ от страната за северната част на втори микрорайон - Кайсиева градина, Община Варна промени тактиката си и към този момент имаме уверението, че се създава различен вид, с цел да може още през идната година да довършим започнатото и в северната част на микрорайона ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР