Започнахме с Националното сдружение на общините да събираме информация за

...
Започнахме с Националното сдружение на общините да събираме информация за
Коментари Харесай

Сачева е убедена, че ГЕРБ ще е първа политическа сила на предстоящите избори

Започнахме с Националното съдружие на общините да събираме информация за хората в домовете за възрастни, хора с увреждания и с деменция. Не е огромен броят на хората, в това число и медицински експерти, които да желаят да се имунизират. На този стадий под 20% желаят, само че допускам, че с течение на времето ще има промени в тези цифра.

 Сачева: Тази година ще бъдат закрити 10 дома за пълнолетни с разстройства Сачева: Тази година ще бъдат закрити 10 дома за пълнолетни с разстройства
Министърът на труда и обществената политика Деница Сачева връчи лиценз на нова обществена услуга за резидентна грижа за възрастни в село Ме...
Преди 31 януари, изясни още министър Сачева. Труден е салдото сред здравни и стопански ограничения. Фокусирали сме се върху ограниченията, които сме подхванали, да доближат оптимално бързо до хората. Основната ми активност в идващите дни ще бъде по какъв начин да се ускорят заплащанията за бизнеса.
Деница Сачева означи, че президентът Румен Радев нарушава доверието в изборния развой, започвайки съвещания със съмнителни политически субекти, които са пред изтриване. Нито една дата не ни тормози за парламентарни избори. На която и дата да се явим, бихме били първа политическа мощ, стана ясно още от думите на общественият министър.
Сачева означи, че евентуално е допустимо да има секции за карантинирани хора, само че по този вид сега към момента се работи. 
Безработицата сега е към 6.7%, сподели още министър Сачева. По думите ѝ е допустимо спомагателните 50 лева към пенсиите за пенсионерите да продължат и след края на март.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР