Започна срещата между кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел

...
Започна срещата между кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел
Коментари Харесай

Срещата ГЕРБ - БСП: Нинова свиква Националния съвет на левицата ВИДЕО

Започна срещата сред претендентът на ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел и ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов  с управлението на Българска социалистическа партия.

" Сбъркахте метода още през цялото време ", с тези думи се обърна Корнелия Нинова към водача на ГЕРБ Бойко Борисов при започване на срещата с Българска социалистическа партия.

" Нека стартира оттова, където бяхме стигнали. По време на срещата търсих отговор на два въпроса - има ли потребност България от работещо държавно управление и имаме ли обща рамка цели. Отговорът беше - да ", обърна се към Българска социалистическа партия претендентът на ГЕРБ за министър-председател Мария Габриел.

" Виждам, че в този момент има някаква промяна. Не трябваше да се показва партиен министър-председател и се загуби много време. Трябваше да търим формат за национално, а не партийно държавно управление ", сподели Нинова.

Нинова разгласи, че през днешния ден от ГЕРБ-СДС не могат да получат финален отговор дали от Българска социалистическа партия ще поддържат или вземат участие в национално държавно управление. Ще се опитат още на следващия ден да свикат Националния съвет на левицата.

 Припомняме, че през днешния ден ще бъдат извършени и срещи с Движение за права и свободи и Има Такъв Народ.

През днешния ден президентът Румен Радев ще връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател, посочен от най-голямата по бройка парламентарна група в 49-ото Народно заседание - тази на ГЕРБ-СДС. Това оповестиха от прессекретариата на президента. Това ще стане  в 15:00 часа.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР