Започна специализирана военна операция на Русия, но не над Украйна,

...
Започна специализирана военна операция на Русия, но не над Украйна,
Коментари Харесай

Валентин Вацев, международен анализатор: От НАТО гледат с гняв, САЩ са недоволни

Започна профилирана военна интервенция на Русия, само че не над Украйна, а в малко по необикновен смисъл. Руските въоръжени сили унищожават методично и по лист всички украински военни обекти с ракети и артилерия. Официалното име на тази акция е демилитаризация на Украйна. Този развой върви сполучливо, съобщи в изявление за БСТВ Валентин Вацев.

Другият развой, който съветският президент Владимир Путин огласи, това е - денацификация на Украйна. Това е различен въпрос, решението на който ще желае повече време. Няма по какъв начин в този момент да знаем по какъв начин това ще се реализира. Украйна не е нападната за окупация. Който окупира Украйна, незабавно по-късно ще би трябвало да извади 300 милиарда $, с цел да стабилизира страната стопански. Русия няма такива цели.

Най-важното е, че се работи с ракети по цялата територия на Украйна, като най-интензивни са ударите в Донецк и Луганск, където украинските войски са затворени в нещо като казан. Предложено им е да сложат оръжие и да си вървят по домовете. Това е обещанието на съветските военни: който не стреля против нас, оставя оръжието на земята и си отива у дома.

Това е първият стадий на интервенцията, който би трябвало да завърши най-късно на следващия ден (днес - б.р.) сутринта.

От НАТО гледат, несъмнено, с яд. Съединени американски щати са извънредно недоволни, само че нямат желание да вземат участие по никакъв метод. Президентът Байдън акцентира това 5-6 пъти.

БСТВ
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР