Започна седмото издание на Традиционния благотворителен турнир по плажен волейбол

...
Започна седмото издание на Традиционния благотворителен турнир по плажен волейбол
Коментари Харесай

Започна благотворителният турнир по плажен волейбол във Видин

Започна седмото издание на Традиционния благотворителен шампионат по плажен волейбол на градския плаж "Баба Вида " във Видин.
Организира се в интерес на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните си отговорности чиновници на Министерство на вътрешните работи. Записани са 9 тима за мъже и 6 дамски. Има възможност полуфиналите и финалите да се играят на следващия ден, показа Емилиян Недялков от уредниците.
"Първоначалната ни концепция беше, че ще бъде в един ден, само че интереса се оказа значителен. като гледаме какъв брой са боря на мачовете, предходната година с 9 тима колкото да успяхме да приключим в границите на деня, а в този момент считам, че полуфиналите и финалите ще се играят на следващия ден, а може би и някой мач от групите ", добави още той.
Сестрите Йоана и Мерилин Николови са една от дамските двойки. За Йоана това е първо присъединяване, а за Мерилин второ.
"Участваме дружно двете, като тим и се нядяваме да се представим почтено. Лично аз играя плажен волейбол от пет години и ми харесва... Аз се пущам с нея за наслаждение, и в случай че може да създадем нещо хубаво, ще бъде добре. По-миналата година още веднъж играх и станахме четвърти ", споделят сестрите.
Тъй като тази година няма потърпевши чиновник на Министерство на вътрешните работи във Видин, уредниците са решили събраните средства да бъдат дарени за закупуване на осъвременена, модерна технология за различна връзка за деца и възрастни със специфични потребности и усложнения в връзката, диагностицирани с нарушаване от аутистичния набор /Синдром на Рет, синдром на Даун, детска церебрална парализа, разнообразни интелектуални нарушавания, множествена склероза, Алцхаймер и др./ ", обясниха уредниците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР