Започна разследването срещу президента на Френската футболна федерация Ноел Льо

...
Започна разследването срещу президента на Френската футболна федерация Ноел Льо
Коментари Харесай

Започна разследването срещу шефа на френския футбол Ноел Льо Грае

Започна следствието против президента на Френската футболна федерация Ноел Льо Грае за полов и честен тормоз, разгласи Агенция Франс Прес във вторник.

Неговото начало бе обещано след свидетелските показания на Соня Суид, която е сътрудник на няколко национални френски футболистки, които бяха събрани от служителине на Генералната ревизия по обучение, спорт и проучване, написа " Льо Монд ".

Соня Суид разгласи обществено предходната седмица пред вестник " Екип " и радио RMC сексисткото държание на президента на ФФФ от 2011 година.
" Той ми сподели на четири очи в жилището му, напълно ясно, че в случай че желая да ми помогне, би трябвало да мина през леглото му ", удостовери тя.

На 11 януари Ноел Льо Грае бе " замразен " като президент на федерацията от Изпълнителния комитет.

Министърът на спорта Амели Удиа-Кастера съобщи, че е наясно с обвиняванията, само че не желае към този момент да приказва по случая.

" С изненада се осведомен с материала в " Льо Монд ", който се занимава със случая ", разяснява Льо Грае в декларация, публикувана посредством Агенция Франс Прес.

" На този стадий не съм осведомен нито с действиета, за които не укоряват, нито пората, които го вършат. Изненадвам се, че информацията излизат преди да се срещнат с обвиняванията и да ги разясня ", сподели още Льо Грае.

Разследването се води от Бригада за закононарушения против личността.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР