Започна 24-часовият маратон на Пътна полиция по време, на който

...
Започна 24-часовият маратон на Пътна полиция по време, на който
Коментари Харесай

Мащабна акция на полицията в страната, за какво да внимават шофьорите? 


Започна 24-часовият маратон на Пътна полиция по време, на който чиновници на реда ще наблюдават и денем, и през нощта за спазването на рестриктивните мерки на скоростта.

Местата за надзор не са инцидентни, а са по отношение на данните за зародили пътнотранспортни катастрофи (ПТП), или по-скоро тези, които са настъпили, в резултат на превишена или несъобразена скорост, изясни преди дни основен контрольор Лъчезар Близнаков.

По отношение на инспекциите на скоростните режими, осъществени по време на празничните дни, Близнаков сподели, че са открити 37 000 нарушавания, като даде образец за лидер, който е засечен да кара с 225 км/ч по Софийското околовръстно шосе, към 18 часа в най-натоварения ден от великденските празници.

Инспекторът разгласи и част от резултатите от полицейските интервенции, осъществени по време на великденските празници, като съобщи, че са регистрирани доста нарушавания.

Проверени са над 46 000 транспортни средства и над 4000 лица, като са открити и направени над 13 000 документа. В рамките на петте дни, за интервала 13-17 април, са открити и 223 случая на водачи, които са използвали алкохол или наркотични субстанции и са си разрешили да ръководят транспортни средства. глас бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР