Заплетените краища на косата са проблем, който за много кратко

...
Заплетените краища на косата са проблем, който за много кратко
Коментари Харесай

Край на оплетената коса с тази страхотна маска!

Заплетените краища на косата са проблем, който за доста малко време може да скапе една цяла визия.

Освен че косата наподобява неподдържана и изтощена, всеки един опит за сресване се трансформира в същинско тестване смесено с доста болежка.

Тъй като това е сериозен проблем, който несъмнено има потребност от специфична грижа, предлагаме лесна домашна рецепта за маска, която сигурно ще остави заплетените краища в предишното.

Продукти:

2 супени лъжици зехтин
 Болка в скалпа – какво я провокира и по какъв начин да я предотвратим? Болка в скалпа – какво я провокира и по какъв начин да я предотвратим?
Изпадали ли сте в обстановка, в която имате чувството, че косата ви боли? Разбира се, косата няма по какъв начин да ви боли, само че болката, идваща от с...

2 супени лъжици кокосово масло

Едно авокадо (или масло от авокадо)

Приготвяне:

Смесете двете супени лъжици зехтин с двете супени лъжици кокосово масло, като можете авансово да ги загреете. По този метод ще ускорите процеса по отключване на всички потребни за косата ви съставки. Разбийте авокадото на пюре и го прибавете към сместа.

Разбъркайте добре всички съставки, до момента в който получите маска с кремообразна консистенция и нанесете отмерено върху косата.
 Причините, заради които ви боли косата Причините, заради които ви " боли косата "
Косата ме боли... - Чували ли сте в миналото или - още по-лошо - усещали сте го на личната си глава? Това не е въображение, макар че...

Акцентирайте главно върху проблематичните зони на вашата грива – започнете нанасянето от средата към краищата и избягвайте корените. Направете кок и покрийте косата с шапка за баня.

Оставете маската да престои върху косата ви най-малко 30 минути преди да изплакнете щедро с топла вода. След това извършете общоприетата си процедура за измиване на косата с подобаващи шампоан и еликсир.

Ефектът от маската е забележим след първото използване – към този момент няма заплетени краища и умерено можете да срешете и стилизирате косата си.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР