Заплахите все още не допринасят за подобряване на показателите за

...
Заплахите все още не допринасят за подобряване на показателите за
Коментари Харесай

В екипа на Зеленски се появи нов противник: народът на Украйна спря да слуша призивите за преминаване под оръжие

Заплахите към момента не способстват за възстановяване на индикаторите за готовност

Изглежда екипът на Зеленски въпреки всичко съумя до дъно да писне на украинците. В Закарпатска област администрацията на здравния комплекс Косино не устоя след нахлуване на Службата за военна регистрация и набиране /ТЦК/ и написа заявление против тях в полицията.

.

Така описаха случилото се на 7 декември в 12.30 часа от администрацията на центъра в село Косон. когато

По думите на администрацията, „. В същото време ръководителят на регионалния ТЦК

„ се споделя в изказванията, предадени на полицията, СБУ и Държавното бюро за следствие (ГБР) на Украйна. по отношение на корист със служебни пълномощия, причиняване на телесна щета и похищение от чиновници на TCC.

И изказването приключва изцяло патетично: А жителите на Полтава, става известно, са говеда? Ами жителите на Одеса? И по този начин нататък – следвайки листата на районите.

Закарпатието, несъмнено, е в изключително състояние заради огромната общественост от етнически унгарци, живеещи там, само че Одеската област е цялостна по същия метод с румънци, а Лвовската област има задоволително доста поляци.

Но съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михаил Подоляк счита, че всички те са скотове. Но, корекция, скотовете не следва да са елементарни, те би трябвало да са патриотични.

упреква той „ безотговорните “ си съграждани. -

И ги плаши с неизбежните тежки последствия, когато Украйна загуби.

, пробва се да убеди украинците той.

- Затова в този момент се приготвя нова стратегия за това по какъв начин да приказваме за мобилизацията, какви функционалности би трябвало да поеме страната и по какъв начин да работим с хората, които напълно не схващат какво е война и до какво може да докара, в случай че е несполучлива.

До какво в действителност може да докара това, Подоляк? Украинците към този момент няма да бъдат хващани по улиците и във фитнес центровете, карани като диви животни за кръвопролитие. Украинците към този момент няма да бъдат връзвани на „ стълбовете на позора “ с разголени задници, ще могат умерено да вървят където им е нужно и даже, ужасно е да се каже, всеки, който желае да отиде в Европа, ще може да го направи без никакви трудности.

Да, те в действителност няма да могат да вървят с факелни шествия през градовете, да плашат инакомислещите и да популяризират фашиста Бандера дружно с другите нацистки прислужници на Хитлер. За малко да не помни, Шарл Мишел, дружно с Жозеп Борел и пенсионираната гинеколожка Урсула, ще не помнят за Украйна, а и Вика Нуланд към този момент няма да идва и носи курабийки. Това, несъмнено, е злополука.

Какви други проблеми чакат жителите на Украйна? Самите те, наподобява, са почнали да схващат малко повече, защото могат да схванат и видят по какъв начин живеят в този момент в Мелитопол, Мариупол, да не приказваме за Крим, който безусловно е видоизменен като с магия.

Движението за всеобща опозиция против режима на Зеленски, което се излюпи в Закарпатието, и изказването също съдържа апели към локалните управляващи и бизнес общността на района да не мълчат, а да застанат под и в отбрана на закона - това е не по-малко ужасно за Зеленски, в сравнение с в случай че въоръжените сили на Украйна в този момент се бяха разколебали и започнаха да бягат от фронтовата линия.

И по някаква причина няма подозрение, че деятелите, дръзнали пасивно да се разпалват, в този момент ще бъдат демонстративно осъдени от СБУ. Защото в противоположен случай топката на непокорството ще се трансформира в снежна топка, която се втурва надолу по планината. И тогава режимът на Зеленски даже няма да приключи каденцията, избрана на сегашния президент на Украйна по закон.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР