Записите от охранителните камери, запечатали моментите, в които стажантът Миро

...
Записите от охранителните камери, запечатали моментите, в които стажантът Миро
Коментари Харесай

Лъсна нов страшен скандал след внезапната смърт на подполковник Пламен Пацов!

Записите от охранителните камери, запечатали моментите, в които стажантът Миро е довел подполковник Пламен Пацов, умрял ненадейно в събота, след посещаване в Спешно поделение на МБАЛ Благоевград, са изтрити. В частта и времето към визитата на подполковника и стажанта, към един час и половина от записите лисват, написа struma.com.

Скандалното разобличаване излезе нескрито, откакто болничният шеф доктор Огнян Митев, е изискал да прегледа записите.

Второ тежко закононарушение бе разкрито в локалното незабавно поделение през днешния ден, след гибелта на подполковника, който издъхна " прегледан " от стажанта-третокурсник в академията по медицина в Стара Загора..

Кой е дръзнал да изтрие записите, кой и кого прикрива?!. Това е въпросът, който от през днешния ден и полицията ще би трябвало да обяснява.

Полицаите са иззели харддиска и се надяват да съумеят да възстановят част от изтритото, с цел да могат да проведат следствието си и да видят защо свидетелстват записите.

Д-р Митев организира редом следствие с полицията, искайки истината към гибелта на военния да излезе нескрито. На въпроса по какъв начин ще разяснява неналичието на записа доктор Митев бе сбит: " Едно закононарушение води след себе си второ, просто съм шокиран, приказвам с полицията, уповавам се те да съумеят да възстановят изтритите записи, само че към този момент приказваме за предумисъл и прикриване, не ме карайте да разясня каквото и да било, има следствие, обърнете се към полицията ".

Такова знамение не се е случвало в локалната болница. 42-годишният Пламен Пацов издъхна откакто неговия другар стажантът Миро му направил кардиограма, разчел я и го пуснал да си върви.

Причината за гибелта бе белодробна емболия, положение, което е съвсем невероятно нито да се предскаже, нито да се овладее. Дежурната по това време лекарка не е видяла пациента... Така твърди тя пред полиция и шефа на болничното заведение. Жената била изпаднала в тежко положение от нерви, защото ангажирана с тежък случай, даже не е видяла, че стажантът " работи " в шокова зала.

Въпросният студент бе разпитван и твърди, че е уведомил лекарката, само че тя не му обърнала внимание. Разказал, че бил с подполковника, когато му станало неприятно и по тази причина го довел и толкоз. Днес се очакваше записите от камерите да оказват помощ в разкриването на истината, само че те са изтрити.
Цялата болница разяснява, че и в Спешно поделение се вършат на " ни лук яли, ни мирисали ", сякаш не знаели кой е този стажант, не му били разрешили да влиза вътре, а в болничното заведение въпросният Миро е прочут, ходил по кабинетите, изпращан от лекарите в Спешно поделение.
Голям скандал се вихри в болничното заведение, има нарушители и те би трябвало да бъдат разкрити. Заради околните на Пацов, поради всички нас.. Следим случая.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР