записа поредния разочароващ резултат през кампанията, гарниран и с отчайващо

...
записа поредния разочароващ резултат през кампанията, гарниран и с отчайващо
Коментари Харесай

Феновете пяха името на един играч на Юнайтед след позора, това го разплака

записа следващия разочароващ резултат през акцията, гарниран и с отчайващо показване на терена. Това се случи при провалянето с 0:1 от Уулвърхемптън вкъщи на " Олд Трафорд ", което не разреши на " алените дяволи " да се приближат доста до топ 4.
Още като излязоха стартовите сформира, голямо усещане направи наличието на централния бранител Фил Джоунс, който застана до Рафаел Варан. Британецът не бе играл в формален мач за своя отбор от близо две години - 712 дни.
Той бе признат доста топло от последователите на " Олд Трафорд ", като всяка една добра негова изява бе посрещана с аплодисменти и одобрителни възгласи. Кулминацията обаче занапред предстоеше, макар че в края ентусиастите надалеч не бяха в въодушевление след провалянето.
Докато Джоунс се отправяше към тунела на стадиона, почитателите започнаха да скандират името му и да ръкопляскат още по-бурно. Това като че ли пристигна ненадейно за Фил, който не съумя да сдържи сълзите си. Той на няколко пъти се потупа по сърцето в символ на благодарност.
След разочароващия резултат против Уулвърхемптън пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР