Западните санкции са равностойни на обявяването на война, заяви руският

...
Западните санкции са равностойни на обявяването на война, заяви руският
Коментари Харесай

Путин: Западните санкции са равностойни на обявяването на война

Западните наказания са равностойни на оповестяването на война, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от " Скай нюз ". Той настоя още един път, че нашествието в Украйна е била нужна, с цел да отбрани рускоговорящите в прилежащата страна. А представителят на Кремъл Дмитрий Песков упрекна Запада в „ стопански бандитизъм ” против Русия и сподели, че Москва ще отговори. 

Путин приказва пред дами водачи и стюардеси в Москва и срещата беше излъчена по националната телевизия. Руският президент акцентира за следващ път, че Москва желае Украйна да бъде „ деминатилизара ”, „ денацифизирана ” и да има безпристрастен статут.

„ Тези наказания са равностойни на оповестяването на война, само че, за благополучие, няма същинска война. Но ние разбираме тези закани ”, съобщи Путин.

„ Всичко върви по проект в Украйна ", сподели още Путин, представен от „ Ройтерс ”. „ Руската войска ще реализира всичките си цели, не се колебая в това ", сподели Путин. По думите му в Украйна са пратени единствено професионални бойци.

„ Всяка страна, която се опита да наложи неразрешена за полети зона над Украйна, ще се смята от Москва като участничка в спора ", съобщи още Путин, представен от БГНЕС.

„ Сега чуваме, че е належащо да се сътвори зона, неразрешена за полети над територията на Украйна. Това е невероятно да се направи на територията на самата Украйна, допустимо е единствено на територията на някои прилежащи страни. Но всяко придвижване в това направление ще се преглежда от нас като присъединяване във въоръжения спор на тази страна, от чиято територия ще бъдат основани закани за нашите военни. Веднага ще ги считаме за участници във военни спорове и няма значение на какви организации са членове “, сподели той.

Путин сподели, че към този момент няма нужда от оповестяването на военно състояние или изключителна ситуация в Русия 

Според Кремъл светът е „ прекомерно огромен ”, с цел да могат Съединени американски щати и Европа да изолират огромна страна като Русия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР